Márciusban is túráztunk a Bükkben

A Vakok és Gyengénlátók B.-A.-Z. Megyei Egyesülete a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft. pályázati támogatásával 2017. első félévében integrált szabadidős- és sportprogramokat valósít meg B.-A.-Z. megyében „Ismerj meg és sportoljunk együtt egy egészségesebb életért!” címmel FOF2016/96 kódszám alatt.

Projektünk második gyalogtúráján március 25-én Bükkszentlászlóról indult 62 fős csapatunk gyönyörű napsütéses tavaszi időben. A 8 km-es túra során az Irén forrás és Fehérkőlápa érintésével jutottunk el Bükkszentkeresztre, ahol a Privát Fogadó Étteremben finom ebéddel vártak már minket.

Partnereink közül a Bükki Fiatalok Természetjáró Egyesülete, valamint a Vakok és Gyengénlátók Heves Megyei Egyesülete is részt vett a túrán. Külön öröm volt számunkra, hogy István Zsolt, az Első Miskolci Lions Klub tagja is velünk gyalogolt.

Az esemény a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft. és az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával valósult meg.

Fotógaléria: