GYÓGYFÜRDŐZÉS BOGÁCSON

A Vakok és Gyengénlátók B.-A.-Z. Megyei Egyesülete szeretettel meghívja Önt és kísérőjét csoportos autóbuszos kirándulására.

Úti célunk a BOGÁCSI TERMÁLFÜRDŐ, melynek kénes gyógyvize hatékonyan elősegíti a reumatikus, ízületi, mozgásszervi betegségek gyógyulását, légcsőhurutok, nőgyógyászati, prosztata , gyomorhurut, epe-és májbetegségeknél, valamint törések utókezelésénél alkalmazható. A fürdő területén 6 gyógymedence, egy gyermekpancsoló, egy feszített víztükrű úszómedence és vízicsúszdák várják a vendégeket.

indulás: 2019. augusztus 24-én (szombaton) 7:45-kor a Miskolc, Búza téri autóbuszállomásról rásegítő járattal, gyülekező 7:30-kor, visszaindulás: a fürdőtől 17:45-kor.

Részvételi díj 2000 Ft személyenként, mely magában foglalja az utazási költséget oda és vissza, valamint a fürdőbelépő árát. Gyermekeknek 4 éves kor alatt díjmentes a részvétel.

A fürdőben zárható öltözőszekrény használata 300 Ft + 1000 Ft kaució, illetve öltözőkabin igénybevétele 1000 Ft + 1000 Ft kaució, melyeket önállóan lehet a helyszínen intézni.

A jelentkezéseket a részvételi díj befizetésével várjuk és annak sorrendjében fogadjuk. A programon maximum 50 fő részvétele lehetséges, ennél több jelentkezőt nem tudunk elvinni a busz befogadóképességének korlátozottsága okán.

Befizetési határidő: 2019. augusztus 16-án 12 óráig. Az Észak-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. kifejezett kérésére az autóbusszal történő 90%-os kedvezményes utazás miatt egy látássérült egyesületi tagunkkal legfeljebb egy látó kísérő személy vehet részt a programon. A kedvezményre jogosultságnak az MVGYOSZ tagsági igazolvány vagy a Magyar Államkincstár hatósági igazolvány megléte a feltétele, melynek sorszámát a jelentkezéssel egyidejűleg kérjük megadni.

A program rossz időjárás esetén is megtartásra kerül.

Várjuk érdeklődésüket és jelentkezésüket!