Áprilisban is tekéztünk!

A Vakok és Gyengénlátók B.-A.-Z. Megyei Egyesülete a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft. pályázati támogatásával 2017 első félévében integrált szabadidős- és sportprogramokat valósít meg Borsod-Abaúj-Zemplén megyében „Ismerj meg és sportoljunk együtt egy egészségesebb életért!” címmel.

Projektünkben 3 teke sport bemutató rendezvényt terveztünk, melyből az utolsó 2017. április 08-án a kazincbarcikai Hotel BorsodChem tekepályáján zajlott le. A 27 résztvevő a délelőtt folyamán 9 és 12 óra között gyakorolhatta a tekézést, miközben együttműködő partnereink, a Látássérültek B.-A.-Z. Megyei Denevér Sportegyesülete és a Kazincbarcikai Vegyész Teke SE meglepetéseként egy házi bajnokságon is összemérhették ügyességüket. Vendégünk volt Perecsenyi Attila, a Miskolcon megalakult Első Regionális Parasport Központ Klaszter elnöke.

Az esemény a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft. és az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával valósult meg.

Fotógaléria: