GYÓGYFÜRDŐZÉS HAJDÚNÁNÁSON

A Vakok és Gyengénlátók Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Egyesülete meghívja Önt és kísérőjét csoportos autóbuszos kirándulására.

Időpont: 2021. augusztus 11. szerda.

Úti célunk a hajdúnánási gyógyfürdő, melynek gyógyvize alkalmas ízületi, mozgásszervi és nőgyógyászati betegségek kezelésére. Egy feszített víztükrű úszómedence, 1 pancsolómedence, 2 tanmedence csúszdákkal és 2 gyógymedence nyújt felfrissülést.

GYÜLEKEZŐ: 2021. AUGUSZTUS 11-én (szerda) 7.00-től 7.30-ig az egyesület 3525 Miskolc, Jókai M. u. 18. alatti székháza előtti parkolóban.
INDULÁS: 7.30 ÓRAKOR.
VISSZAFELÉ : 17.45 órakor gyülekező a fürdő bejáratánál
INDULÁS: 18.00 ÓRAKOR.

Részvételi díj 1500 Ft személyenként, amely a csoportos fürdőbelépő árát foglalja magában.  A bérelt különjárat költségét az egyesület az adózók által felajánlott SZJA 1%-ból fedezi.

Öltözőkabint mindenki egyénileg vehet igénybe, ára 1000 Ft, további 1000 Ft letéti díj, öltözőszekrény letéti díja 500 Ft.

Várjuk jelentkezésüket irodánkban a részvételi díj befizetésével. A jelentkezéseket a részvételi díj befizetésének sorrendjében tudjuk elfogadni. Maximális részvételi létszám: 35 fő. Kérjük, hogy lehetőség szerint egy látássérült személy csak egy kísérővel jelentkezzen a programra a busz befogadóképessége miatt.

A kiránduláson minden résztvevő saját felelősségére vesz részt, kísérő személyről saját maga szíveskedjen gondoskodni.