Újabb sikeres projektet zártunk – Nem látunk akadályt

A Vakok és Gyengénlátók Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Egyesülete a Nemzeti Fogyatékosságügyi- és Szociálpolitikai Központ Közhasznú Nonprofit Kft. és az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával FOF2019/7 kódszámon „Nem látunk akadályt” címmel szabadidős- és sportprogramot valósított meg 2019. szeptembertől 2020. augusztusig.

Programunk során integrált eseményeket szerveztünk együttműködő partnerszervezetek, látássérült és ép látású személyek bevonásával.

Projektünk programelemei: 1db nyitórendezvény gyógytorna foglalkozással, 25 db gyógytorna foglalkozás,  26 db Etka-jóga foglalkozás, 4 db teke sportnap, 6 db természetjáró gyalogtúra,  4 db jégkorcsolya foglalkozás, 2 db tandemkerékpár túra, 2 db bobozás, 2 db falmászás, 1db egészséges életmód hétvége. Célunk e mozgásformák megismertetésével a rendszeres mozgás igényének kialakítása volt, mely által a résztvevők közelebb kerülnek az egészséges életmódhoz. A programokon összesen több mint 938 fő résztvevőt regisztráltunk, ezen belül a látássérült személyek aránya 65 százalék.

Ezúton is köszönjük  a Nemzeti Fogyatékosságügyi- és Szociálpolitikai Központ Közhasznú Nonprofit Kft. és az Emberi Erőforrások Minisztériuma projektünkhöz nyújtott támogatását.

logo

emmi-logo_1