Etka Jóga Erőgyűjtő Módszer foglalkozás – Sportoljunk tovább, nem látva akadályt!

Most induló új projektünkben az első alkalom: 2020.09.02. szerda 16.00 óra 

A Vakok és Gyengénlátók Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Egyesülete a Nemzeti Fogyatékosságügyi- és Szociálpolitikai Központ Közhasznú Nonprofit Kft. és az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával megvalósuló Sportoljunk tovább, nem látva akadályt!” című FOF2020-22 kódszámú projektje keretében képzett oktató vezetésével 25 db EJEM – Etka Jóga Erőgyűjtő Módszer foglalkozáson vehetnek részt díjmentesen látássérült személyek és bárki, aki kedvet érez ehhez a teljes testet átmozgató mozgásformához. A feladatokat az oktató folyamatosan és részletesen elmondja, így követhető vak és aliglátó személyek számára is. Családtagjait, barátait is invitálhatja, vidám csapatunk szívesen fogadja az érdeklődőket életkorra és nemre való tekintet nélkül.

A foglalkozások egyesületünk Miskolc, Jókai u. 18. alatti székházának nagytermében zajlanak, amelyhez könnyű és kényelmes ruházat ajánlott. Polifoam matracot biztosítunk.

Várunk szeretettel minden érdeklődőt! Jöjjön el, próbálja ki Ön is!

A jóga foglalkozáson törekszünk az 1,5 méteres védőtávolság biztosítására.

A program a Nemzeti Fogyatékosságügyi- és Szociálpolitikai Központ Közhasznú Nonprofit Kft. és az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával valósul meg.

logoemmi-logo_1