Angyalkert a városházán

A Vakok és Gyengénlátók Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Egyesülete 2018-ban abban a megtiszteltetésben részesült, hogy a Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata által másodízben megrendezett “Angyalkert” avagy civil szervezetek karácsonyfái programban vehet részt.

Az önkénteseink és munkatársaink által feldíszített karácsonyfánk a miskolci Polgármesteri Hivatal udvarán várja a látogatókat 2019. január 04-ig. Egyesületünk fáját igyekeztünk olyan kreatív díszekkel ékesíteni, melyek kapcsolódnak tevékenységünkhöz, így főszerepet kapott a pontírás és fehérbot. Ezúton is köszönjük a lelkes csapatnak a munkát!

Idén Karácsonyfa-szépségversenyt hirdetnek a szervezők. A legtöbb szavazattal támogatott karácsonyfa „gazdája” Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzatának és az Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület – Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Civil Információs Centrum által felajánlott ajándékban részesül.

Arra biztatjuk látássérült tagjainkat, családtagjaikat, ismerőseiket és minden szimpatizánsunkat, látogasson el az Angyalkertbe és szavazzon a Vakok és Gyengénlátók Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Egyesülete karácsonyfájára! Szavazni a Hivatal ügyfélszolgálatán lehet. Köszönjük mindenkinek!

Sajtómegjelenések a megnyitóról:

A Miskolc Ma című műsor 2018.11.29-i adásában 7perc 26ms-tól: https://teljes.minap.hu/video/miskolc-ma-20181129

https://m.minap.hu/galeria/angyalkert-varoshazan

http://www.boon.hu/angyalkertte-valtozott-a-miskolci-varoshaza-udvara/4065936

Fotógalériánk: