Kihelyezett ügyfélfogadás Tiszaújvárosban

 A Vakok és Gyengénlátók Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Egyesülete képviseletében tisztelettel meghívom Önt a látássérültek életvitelét könnyítő segédeszközök bemutatójára és ezzel egyidejűleg megtartandó kihelyezett ügyfélfogadási napunkra 2023. SZEPTEMBER 14-ÉN CSÜTÖRTÖKÖN 13.30 ÉS 14.30 ÓRA KÖZÖTT Tiszaújváros, Széchenyi u. 37. alatt a Hamvas Béla Városi Könyvtár előadótermében.

Kérjük Önt, hogy ezen a napon NE keresse fel miskolci székházunkat, mert tagnyilvántartó kartonja aznap nálunk lesz Tiszaújvárosban! Köszönjük.

A rendezvényen lehetőség lesz a látássérültek életvitelét könnyítő eszközök kipróbálására, beszerzési módjának megismerésére, egyesületi tagsági díj rendezésére, tagkönyvcserére, folyóiratok előfizetésére. Tájékoztatjuk, hogy a 2024. évi tagsági díj 2000 Ft, melynek rendezése 2023.12.31-ig esedékes. A befizetéshez tagsági könyvére is szükség lesz. Ha betelt a tagkönyve, akkor 1 db igazolványkép és 600 Ft befizetése ellenében új tagkönyvet állítunk ki az Ön részére a régi betelt tagkönyv leadása mellett.