Az MVGYOSZ híre:

Tabletet adományoz az MVGYOSZ az online szolgáltatásait használók és a látássérült tanulók részére

Az MVGYOSZ használt tabletet adományoz azon látássérült személyek részére, akik aktívan használják az MVGYOSZ online szolgáltatásait (Távszem, hangoskönyvtár). Az adományozás kedvezményezettjei azon látássérült tanulók is, akik igazolják a tanulmányi jogviszonyukat.

A Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége egyszerűsített eljárásban használt Lenovo Tab M10 (TB-X505L) – 10.1″ HD IPS, 2GB, 16GB, WiFi+LTE – Fekete (Android) tabletet adományoz, amelyhez egy darab tablet tok is tartozik.

Az adományozás célja:
Eszközök biztosítása azon látássérült személyek részére, akik az MVGYOSZ digitális szolgáltatásait igénybe veszik, továbbá a köz- és felsőoktatásban résztvevő látássérült diákok tanulást segítő eszközökkel történő ellátása.

Az adományozás kedvezményezettjei:
Azon látássérült személyek, akik aktívan használják a Távszem és az online hangoskönyvtár alkalmazást. Tehát csak azon felhasználók igényelhetnek jelen felhívás keretében tabletet, akik már 2023. július 31-e előtt aktiválták az MVGYOSZ online szolgáltatásait.

Az adományozásban továbbá azok a látássérült tanulók részesülhetnek, akik az MVGYOSZ tagegyesületénél tagok, és iskolalátogatást igazoló dokumentummal tanúsítják általános, közép- és felsőfokú intézményben folytatott tanulmányi jogviszonyukat.

Egy személy egy tablet tulajdonát szerezheti meg.

Tabletet igényelni 2023. augusztus 31-én, 23:59 óráig lehet az info@mvgyosz.hu e-mail címre megküldött kérelemmel, amelyben fel kell tüntetni az alábbi adatokat:
• név,
• törzsszám megyekóddal,
• e-mail cím,
• tanulók esetén iskolalátogatási dokumentum szkennelve.

Az MVGYOSZ minden kérelem esetén ellenőrzi a törzsszám és e-mail cím alapján az online szolgáltatások használatának idejét. Az a személy, aki 2023. július 31. előtt aktiválta a szolgáltatásokat, de egyáltalán nem használja azokat, nem lesz jogosult a tabletre.

Adatvédelem:
Az igénylők kérelmük beadásával egyidejűleg hozzájárulnak ahhoz, hogy az adományozás során a szövetség tudomására jutott adataikat az MVGYOSZ kizárólag a kérelme elbírálása során használja, a tablet tárgyieszközből történő törléséig nyilvántartsa és kezelje.

A tablet adatai:

Gyártó: Lenovo
Operációs rendszer: Android
Kijelző méret: 10,1″
Kijelző felbontás: 1280×800
Processzor típusa: Quad Core
Belső tárhely: 16 GB
Bővíthetőség: Bővíthető tárhely
Mobilinternet
• Wifi + Bluetooth
• GPS
Szín: Fekete
Súly: 0,74

Kiegészítő: 1 db tablet tok