GYÓGYFÜRDŐZÉS, STRANDOLÁS MEZŐKÖVESDEN

Vakok és Gyengénlátók B.-A.-Z. Megyei Egyesülete meghívja Önt és kísérőjét csoportos autóbuszos kirándulására.

Időpont: 2023. SZEPTEMBER 06. szerda.

Úti célunk a mezőkövesdi ZSÓRY GYÓGY-ÉS STRANDFÜRDŐ.

GYÜLEKEZŐ: 2023. szeptember 06-án szerdán 7.30- 7.55 között az egyesület 3525 Miskolc, Jókai M. u. 18. alatti székháza előtti parkolóban.

INDULÁS: 8.00 ÓRAKOR

VISSZAFELÉ GYÜLEKEZŐ: 17.30 ÓRAKOR a fürdő bejáratánál

INDULÁS: 17.45 ÓRAKOR.

Részvételi díj 3500 Ft személyenként, amely a csoportos fürdőbelépő árát és az autóbusz bérlésének költségéhez némi hozzájárulást foglal magában.

Várjuk jelentkezésüket irodánkban a részvételi díj befizetésével. A jelentkezéseket a részvételi díj befizetésének sorrendjében tudjuk elfogadni. Maximális részvételi létszám: 34 fő.

Kérjük, hogy lehetőség szerint egy látássérült személy csak egy kísérővel jelentkezzen a programra a busz befogadóképessége miatt.

A kiránduláson minden résztvevő saját felelősségére vesz részt, kísérő személyről saját maga szíveskedjen gondoskodni.

Várjuk Önöket szeretettel!

A fürdőről:
A kalcium – magnézium – hidrogén-karbonátos szabad szénsavat tartalmazó, magas szulfidkén tartalmú hévíz több, mint 80 éve áll a gyógyulás szolgálatában; 1968 óta pedig hivatalosan is gyógyvíz minősítésű, amely alkalmas reumás megbetegedések, ízületi kopások, sérülések, ortopédiai műtétek gyógyítására, kezelésére. Javítja az anyagcserét, fokozza a szervezet ellenálló képességét. A fürdő területén 3 beltéri és 3 kültéri gyógymedence található. További medenceválaszték: fedett uszoda, fedett gyermekmedence és nosztalgiamedence, pezsgő medence, 2 kültéri élménymedence, körmedence, sekélymedence, hullámmedence, gyermekmedence és gyermekpancsoló. Az uszoda csak úszósapkával vehető igénybe, melyet 600 Ft-ért lehet bérelni a helyszínen. AZ ÚSZÓMEDENCE ÉS FEDETT ÉLMÉNYFÜRDŐ KÜLÖN 2000 FT-OS BELÉPŐJEGGYEL VEHETŐ IGÉNYBE. AZ ALAPBELÉPŐ MAGÁBAN FOGLALJA A CSÚSZDAPARK HASZNÁLATÁT, A SZABÁLYZAT SZERINT 120 CM FELETTI VÁLLMAGASSÁG ÉS 50 KG TESTSÚLY FELETT. ÖLTÖZŐSZEKRÉNYEK 1000 FT KAUCIÓ ELLENÉBEN VEHETŐK IGÉNYBE, ÖLTÖZŐKABIN 1000 FT ÁRÉRT ÉS 1000 FT KAUCIÓ FIZETÉSE MELLETT.