Június 8-tól újraindultak a szolgáltatások és a személyes ügyfélfogadás

Tisztelt Tagunk!

A Vakok és Gyengénlátók Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Egyesülete személyes ügyfélfogadása és szolgáltatásai 2020. június 8-án újraindultak.

Az épületen belül minden esetben kötelező az orrot és szájat eltakaró szájmaszk vagy sál, kendő használata, kézfertőtlenítőt biztosítunk. Szájmaszk hiánya esetén egyesületünknél megvásárolható a termék, beszerzési áron. Fokozottan felhívjuk a figyelmet, hogy szájmaszk használata nélkül az ügyintézés és egyéb szolgáltatások nem vehetők igénybe.

Az ügyfélszolgálati irodában egyszerre csak egy ügyfél- legfeljebb egy kísérővel- tartózkodhat. Kérjük a folyosón vagy az épületen belüli várakozás esetén az 1,5 méteres védőtávolság betartását.

Ügyfélfogadási rendünk a korábban megszokott módon az alábbiak szerint alakul: hétfő: 12-16 óráig, kedd, szerda, csütörtök: 9- 16 óráig, péntek: 9-12 óráig.

Telefonon és e-mailben szintén várjuk továbbra is a megkereséseket elérhetőségeinken.

Területfelelőseink kihelyezett ügyfélfogadásai –Encsen, Mezőkövesden, Ózdon és Sátoraljaújhelyen- június hónapban még szünetelnek.

Alábbi szolgáltatásaink is újraindultak:

Braille írás, olvasás oktatása, tájékozódás és fehérbotos közlekedés tanítása és a hangoskönyvtári kölcsönzés.

Frissítő hátmasszázs szolgáltatásunk elérhető előzetes telefonos bejelentkezés alapján. A masszírozást továbbra is Juhász Ferencné Tünde és Nagy Roland masszőr munkatársaink végzik. A szolgáltatásra jelentkezőket fokozottan kérjük a saját és munkatársaink egészsége védelmében, hogy masszírozás igénybevételéhez saját lepedőt vagy törölközőt hozzanak magukkal. Az épületbe érve az oldalajtón keresztül közlekedjenek. A masszírozás szolgáltatás során egy órában egy vendéget tudnak munkatársaink fogadni a higiénés szabályok betartása végett.

Az elemi rehabilitációs szolgáltatás keretén belül az informatika oktatást kolléganőnk továbbra is távmunkában, Skype-on keresztül végzi.

Kérjük kedves tagjainkat, hogy a járványügyi helyzet okozta nehézségek ellenére a tagsági díj megfizetésével továbbra is támogassák Egyesületünk közhasznú tevékenységét és ezzel közös céljainkat, a látássérültek érdekvédelmét és életvitelük könnyítését. A tagsági díj megfizetése történhet személyesen Miskolc, Jókai u. 18. sz. alatti székházunkban, postai úton, vagy átutalással az Erste Banknál vezetett 11600006-00000000-84314248 bankszámlánkra.

Megértésüket köszönjük!