Erzsébet program 2020.

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány immár több mint 7 éve nyújt üdülési, pihenési lehetőséget többek között nyugdíjasok, nagycsaládosok, fogyatékossággal élő felnőttek és gyermekek részére az Erzsébet-program keretein belül. Örömmel tájékoztatjuk olvasóinkat, hogy az Erzsébet-program folytatásaként 2019. szeptember 30. napján megnyílt az új pályázat a nyugdíjasoknak és a fogyatékossággal élőknek. Pályázni kizárólag elektronikusan, a www.erzsebetprogam.hu oldalon lehetséges. A jelentkezés feltétele a regisztrációt követően a szükséges adatok megadása a személyes profilban, valamint a Hozzájáruló nyilatkozat személyes adatok kezeléséhez elnevezésű formanyomtatvány kitöltése és csatolása a profilhoz.
Jelen pályázati felhívás feltételei a pályázati létszámkeret kimerüléséig, de legkésőbb 2019. november 29. napjáig állnak fenn.
Felhívjuk figyelmüket, hogy a megszokottakhoz híven, idén is segítünk a pályázat beadásában, aminek feltétele: email cím, jelszó, illetve, ha már regisztrált előző években az erzsébetprogram honlapján, a belépéshez szükséges jelszó.  Ha szeretné igénybe venni segítségünket, kérjük, előtte egyeztessen időpontot munkatársainkkal, az egyesület elérhetőségeinek egyikén.