Sportosan Borsodban

A Vakok és Gyengénlátók Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Egyesülete „Sportosan Borsodban” című FOF2017/27 kódszámú projektje támogatásban részesült a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft. és az Emberi Erőforrások Minisztériuma által.
A projekt célja különböző mozgásformák megismertetésével, biztonságos gyakorlásának elsajátításával a rendszeres mozgás, a mindennapi testedzés igényének kialakítása a résztvevőkben, mely által egy lépéssel közelebb kerülnek az egészséges életmódhoz.
2017 novemberében sor került az első természetjáró gyalogtúrára, továbbá megkezdődtek az Etka-jóga foglalkozások is. Decemberben megrendeztük az első teke sportnapot Kazincbarcikán. 2018 januárjában indulnak a társastánc és a gyógytorna foglalkozások egyesületünk székházában. Projektünk keretében lehetőség nyílik a lovaglás kipróbálására Miskolchoz közel, valamint tandemkerékpárok beszerzése által kerékpár túrákra megyénkben.
A projekt eseményeire szeretettel várunk minden érdeklődőt. Amennyiben szeretne Ön is bekapcsolódni, jelezze elérhetőségeinken! A projekt híreiről folyamatosan tájékozódhatnak elektronikus hírlevelünkből, a  www.borsodivakok.hu weboldalunkon és BorsodiVakok Facebook közösségi oldalunkon.

FSZK

EMMI