CSALÁDI GYERMEKNAP AZ EGYESÜLETBEN

Családi gyermeknap az Egyesületben, Miskolc 2015.05.16.

A Vakok és Gyengénlátók B.-A.-Z. Megyei Egyesülete 2015. május 16-án rendhagyó családi gyermeknappal lepte meg 14 éves kor alatti látássérült tagjait a BOKIK, a Első Miskolci Lions Klub és a Lady Lions Club Miskolc jóvoltából.

A program az Egyesület miskolci székházában zajlott, ahol a látássérült gyermekek testvéreikkel a nap során használhatták az udvaron felállított kastélyt formáló ugrálóvárat. A rendezvény bábszínházi előadással indult, majd a Hintapalinta együttes tagjai kacsa és kakas jelmezbe öltözve gyermekdalokkal szórakoztatták a nagyérdeműt. Egy finom ebéd elfogyasztását követően a résztvevők az egyesületi székház parkjában "Az ÉN Kutyaiskolám" bemutatóját élvezhették: hat kutyus és gazdijaik mutattak be engedelmességi és őrző-védő feladatokat. Ezt követően egy bohóc (Osváth Tibor színész) gondoskodott a népes közönség vidám hangulatáról. Játékos előadása során minden gyermeknek jutott egy lufiból hajtogatott virág, fénykard, szívecske vagy kutya. Az önfeledt és jókedvvel, nevetéssel teli nap zárásaként finomságokkal megtöltött ajándékcsomagot vehettek át a gyermekek.

Az Egyesület a látássérült gyermekek és családjaik nevében is köszönetet mond mindazoknak, akik hozzájárultak e rendhagyó gyermeknap sikeréhez!




 Vissza az előző oldalra 

 Főoldal