Márciusi túra a Bükkben!

A Vakok és Gyengénlátók B.-A.-Z. Megyei Egyesülete a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft. támogatásával megvalósuló „Ismerj meg és sportoljunk együtt egy egészségesebb életért!” című FOF2016/96 kódszámú projektje keretében 3 természetjáró gyalogtúrán vehetnek részt az érdeklődők, melyből az első már megvalósult februárban. Együttműködő partnerünk a Bükki Fiatalok Természetjáró Egyesülete.

Túráinkra szeretettel várunk látássérülteket, családtagjaikat, barátaikat és BÁRKIT, aki kedvet érez egy vidám társaságban eltöltendő szabadtéri mozgáshoz!

IDŐPONT: 2017. MÁRCIUS 25. SZOMBAT

GYÜLEKEZŐ: az 1-es jelzésű autóbusz Búza téri megállójában 8.40 – 8.50 között.

INDULÁS: az Újgyőri főtérről 9.30-kor induló 68-as jelzésű autóbusszal Bükkszentlászlóra. Gyülekező az Újgyőri főtéren: 9.15 – 9.25 között.

ÚTVONAL: Bükkszentlászló – Irén-forrás – Hegyes-rét – Fehérkő-lápai turistaház – Bükkszentkereszt.

Táv: 8 km. Szintemelkedés: 300 m. Könnyen járható az útvonal, ám kérünk mindenkit, hogy túrázásra alkalmas lábbeliben (pl. túracipő, túrabakancs) vegyen részt a kiránduláson.

A gyaloglás végén vendéglátás vár a résztvevőkre a Privát Fogadó Étteremben Bükkszentkereszten. A résztvevők száma korlátozott, ezért előzetes jelentkezéshez kötött. Regisztráció: március 20. (hétfő) 16.00 óráig a 46/507-077 telefonon vagy az info@borsodivakok.hu címen.

Az étkezést követően a Bükkszentkeresztről 14.50-kor és 16.00-kor induló menetrendszerinti autóbuszjárattal juthatunk vissza Miskolcra, mely önköltséges.

A programon mindenki saját felelősségére vesz részt. Kérjük, hogy látássérült érdeklődők lehetőleg kísérővel érkezzenek!

A program a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft. és az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával valósul meg.

FSZKEMMI