TANULMÁNYI TÁMOGATÁS PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 2020.

A Vakok és Gyengénlátók B.-A.-Z. Megyei Egyesülete pályázatot hirdet „Tanulmányi támogatás”-ra tagjai részére. A pályázók az egyesület elnökségének döntése alapján 20000 Ft/fő egyszeri juttatásban részesülhetnek.

Pályázatot nyújthat be, aki

  • gimnáziumban, szakgimnáziumban, szakiskolában vagy
  • szakképző iskolában vagy
  • felsőfokú oktatási intézményben tanul,
  • akinek tagsági viszonya 2020. február 29. előtt kelt,
  • aki tagsági díjtartozással nem rendelkezik és a tagsági díj fizetése a 2020. évre is rendezett.

Gimnáziumi, szakgimnáziumi, szakiskolai és szakképző iskolai tanulmányok során a támogatás a 25. életév betöltéséig járhat.

Felsőoktatási intézményben tanulók esetében a támogatás a 40. életév betöltéséig, osztatlan képzés esetén az első diploma megszerzéséig, osztott képzés során a mesterképzés befejezéséig, de legfeljebb az intézményben eltöltött 12. félév elvégzéséig járhat.

Pályázni az Egyesület irodájából postai úton beszerezhető vagy e-mail formájában igényelt, vagy internetes honlapjáról (www.borsodivakok.hu) letölthető, illetve hírlevelünkhöz csatolt, hiánytalanul kitöltött és aláírt pályázati adatlapon lehet, melyhez kötelezően csatolandó az iskolalátogatási igazolás vagy a hallgatói jogviszony igazolása a 2019/2020-as tanév 1. vagy 2. félévéről. A pályázati dokumentumokat postai úton (3525 Miskolc, Jókai M. u. 18.) vagy elektronikusan, e-mailben szkennelt formában (info@borsodivakok.hu vagy borsodivakok@gmail.com) kérjük eljuttatni szervezetünkhöz. Az iskolalátogatási igazolást vagy hallgatói jogviszony igazolását javasoljuk, hogy elektronikusan kérjék az oktatási intézménytől.

Letölthető pályázati adatlap: 2020_evi_tanulmanyi_tamogatasi_palyazat_adatlapja

Figyelem! A tanulmányi támogatásra benyújtott pályázattal egyidejűleg nem nyújtható be érvényes segédeszköz-támogatási pályázat.

Benyújtási határidő: 2020. július 31.

A pályázat eredményéről a pályázókat a döntést követő 15 munkanapon belül írásban értesítjük.