Pályázati felhívás Tanulmányi támogatásra 2018.

A Vakok és Gyengénlátók B.-A.-Z. Megyei Egyesülete pályázatot hirdet „Tanulmányi támogatás”-ra tagjai részére. A pályázók az egyesület elnökségének döntése alapján 20000 Ft/fő egyszeri juttatásban részesülhetnek.

Pályázatot nyújthat be, aki

–       gimnáziumban, szakgimnáziumban, szakiskolában vagy

–       szakképző iskolában vagy

–       felsőfokú oktatási intézményben tanul,

–       akinek tagsági viszonya 2017. december 31. előtt kelt,

–       aki tagsági díjtartozással nem rendelkezik és a tagsági díj fizetése a 2018. évre is rendezett,

Gimnáziumi, szakgimnáziumi, szakiskolai és szakképző iskolai tanulmányok során a támogatás a 25. életév betöltéséig járhat.

Felsőoktatási intézményben tanulók esetében a támogatás a 40. életév betöltéséig, osztatlan képzés esetén az első diploma megszerzéséig, osztott képzés során a mesterképzés befejezéséig, de legfeljebb az intézményben eltöltött 12. félév elvégzéséig járhat.

Pályázni kizárólag írásban lehet, az Egyesület irodájában beszerezhető, a hírlevél mellékletében megtalálható vagy internetes honlapjáról (2018. évi tanulmányi támogatás pályázati adatlap) letölthető, hiánytalanul kitöltött és aláírt pályázati adatlapon, melyhez kötelezően csatolandó az iskolalátogatási igazolás vagy a hallgatói jogviszony igazolása a 2017/2018-as tanév 2. félévéről.

Figyelem! A tanulmányi támogatásra benyújtott pályázattal egyidejűleg nem nyújtható be érvényes segédeszköz-támogatási pályázat.

Benyújtási határidő: 2018 június 15.

A pályázat eredményéről a pályázókat a döntést követő 15 munkanapon belül írásban értesítjük.