Lezajlott sportprogramunk záró rendezvénye

A Vakok és Gyengénlátók B.-A.-Z. Megyei Egyesülete a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft. FOF2016/96 kódszámú pályázati támogatásával 2017. első félévében integrált szabadidős- és sportprogramokat valósított meg B.-A.-Z. megyében „Ismerj meg és sportoljunk együtt egy egészségesebb életért!” címmel.
A projekt során Borsod-Abaúj-Zemplén megyében integrált szabadidős- és sportprogramot valósítottunk meg látássérült és épen látó személyek részvételével együttműködő partnereink bevonásával, az alábbi projektelemekkel: társastánc oktatás, Etka-jóga foglalkozások, úszásoktatás, teke sport bemutatók, gyalogtúrák, tandemkerékpározás.
Projektünk záró rendezvénye a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtárban valósult meg 2017. június 24-én. Az eseményen 85 résztvevőt regisztráltunk, akik nagyon lelkesen vettek részt a tánc és az Etka-jóga foglalkozáson is. A program zárásaként a résztvevők egészséges ételeket és gyógyteákat kóstoltak a mozgás során elveszített energia pótlására.
Együttműködő partnereink közül az Etka Jóga Erőgyűjtő Módszer Egyesület, a Látássérültek B.-A.-Z. Megyei Denevér Sportegyesülete és a Látássérültek Észak-alföldi Regionális Egyesülete is részt vett a programon.
A rendezvény a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft. és az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával valósul meg.
A miskolci Csillagpont Rádióban és az Európa Rádióban is hallható volt egy hanganyag a programról.

Fotógaléria: